Nike Air Max Tavas Korting

De Nike Air Max Tavas dames werd geïntroduceerd als een nieuwe Nike Sportswear model dat werd beïnvloed door het verleden. Net als bij de Air Max Thea in de bouw, het model heeft hints van de Air Max 1 in zekering vorm, terwijl een afgeslankte mesh constructie voegt een lichtgewicht gereedschappen die perfect zijn voor de zomer zal zijn. Deze look is voorzien van een kleurencombinatie die zeker kan worden omschreven als Seattle-vriendelijke dank aan de vele Flash Lime en Obsidian uniformen van de Seahawks 'overeenkomen.

Nike Sportswear de nieuwe Nike Air Max Tavas heren krijgt een gloeiende makeover in "Green Glow". De retro-geïnspireerde Air Max model dat veel belt mannen versie van de Air Max Thea krijgt misschien wel zijn beste colorway maar met deze editie in levendige kleuren groen, gedomineerd door Green Glow aangevuld met mint tinten geaccentueerd met zwart. De nieuwe retro-beïnvloed lifestyle runner silhouet van Nike Sportswear, de Nike Air Max Tavas Korting, arriveert in een andere opvallende look. Eerst was er de levendige behandeling Green Glow op de Tavas, en nu verschijnt er een soortgelijke kleur blokkeren op het silhouet in verschillende tinten van rood in plaats van groen. Gedomineerd door de Universiteit Rood, de slanke Air Max Tavas gaat alle Crimson met zwarte Swooshes om ze af te maken.

Part retro runner, een deel stijlvol modern silhouet, Nike Sportswear introduceert de
nieuwe Goedkope Nike Air Max Tavas voor 2015. Het gaat niet te ver op een ledemaat om deze van de "mannen-versie" van de Air Max Thea, de soortgelijke retro geïnspireerde Air Max overwegen model alleen voor de dames. Net zoals de Thea, deze te combineren uitstekende smaak met een moderne constructie, met een meestal naadloze bovenste in mesh met synthetische overlays. Voor deze colorway, krijg je een schone mix van grijs met tonaal-geweven Antraciet kwartaal panelen, alle aangevuld met hits van trillende heldere Crimson.

Nike Sportswear introduceert een nieuwe, maar toch retro-beïnvloed model om de Air Max familie,
de Nike Air Max Tavas Online Kopen. Met een gelijkaardige blik aan de vrouwen Air Max Thea, de Tavas voorzien van een schone, moderne uitstraling met traditionele Air Max beroep. Ondanks zijn retro esthetische, het debuten in een zeer moderne colorway, sportieve een opvallende combinatie van felle groene tinten met inbegrip van Green Glow, Mint en Emerald, dan geaccentueerd met zwart.

Views: 56

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2019   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service