Bortsett från Nike Air Max 1 6 som släpptes förra månaden, har inte vi verkligen sett någon Air Max 1s har den lilla Swoosh logon av tån på fötterna längre. nike air max dam rea Men för er som kan OG fans av formen och äger några par använder denna typ av särskilda branding du bör vara mycket glad att veta att Nike kommer att leverera den tillbaka. När signalerade från bilderna ovan ser du två nya par i samband med Air Max 1s som fungerar mini Swoosh utskrift av tån. Den första matchen kommer vit och grå som det andra paret har fått faktiska trippel svart behandling. Varje par har inretts med alla populära safari print över hela stänkskärmen för en ytterligare signatur Nike touch.
Efter en nyligen kvinnors premium teknik får billiga air max 90 dam en ytterligare Phantom färger bara för denna säsong. I huvudsak nonchalera en mild beige färgad finish, favorit löpare består av för att kunna maska längs dess fötter box och krage, även om tonala mocka överlägg allmänt tillämpas på tå cover, Stänkskärm och sidan enskilda paneler. Dessutom, grädde färgad inredning tillhandahålls av skosnören, prassel, swish branding och synliga fastigheter enhet på dess hälen tillbaka att komplettera sitt tema i grunden.
Efter en alligator tid, billiga air max 90 herr väsentliga resultat i en ny färg att stänga ute året. Jämfört med deras traditionella motsvarighet, skorna definieras av deras livsstil makeup övergripande med premium material. Svart buckskin överlägg, tillsammans med matchning för att kunna maska komponenter på den nedre rutan och krage är komponerade som dess övre konstruktion. Olika träffar av gröna ökar lyster till den underskattade gör, som återfinns på öljetter, tillbaka, inre synliga bubblan modell i klack och sula.nike joggingskor

Views: 32

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2019   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service