Nike Air Max 1 Ultra Moire Wit Kopen

Bijna 30 jaar later heeft het silhouet nog steeds een sterke fanbase en wordt er voortdurend in nieuwe en oude iteraties vrijgegeven. Een van die nieuwe versies van de Air Max 1 is de Goedkope Nike Air Max 1 Ultra Moire. Deze moderne versie van de klassieke runner van Nike maakt gebruik van een laser geperforeerde bovenkant en een lichtere en flexibele buitenzool die minder materiaal gebruikt. Deze nieuwe Sport Blue kleurweg is speciaal gemaakt voor de dames en heeft zeker die OG-vibes. De Nike Air Max 1 Ultra Moire is in wezen een lichtere, slankere en meer ademende versie van de Nike Air Max 1.

Laatst aangeboden in Perzisch Violet, wordt de Nike Air Max 1 Ultra Moire Goedkoop nu in de nieuwe "Hasta" kleurweg geïntroduceerd. In ieder geval een donkergrijs groen / blauw toon, heeft de bepalende tint het naadloze bovenprofiel van de sneaker, die over de miniatuurperforaties beschikt om voldoende te garanderen ventilatie.Verdere gedetailleerd met een bijpassende tong en veters, wordt het model gecompenseerd door een knappe witte middelzool unit die is uitgerust met zijn handtekening luchtbellen component in de hak voor een uitstekende kussen. Nike heeft veel van hun lopers in verschillende vormen vrijgegeven, specifiek het Air Max 1 model. Vervolgens hebben we de schoen in een rode en grijze combo, die niets nieuws is voor Nike rennende silhouetten.

Wie vroeg om een ​​dope Nike Air Max 1 Ultra Moire Violet Nederland? Nou, het is hier. Nike heeft veel aandacht besteed aan hun Air Max-lijn, of het nu de 95 of de 1, maar gekke concentratiepunten is. De volgende die op hun lijst was, was de Nike Air Max 1 Ultra Moire en dames. Je gaat er van houden. Om te volgen op het officiële onthullen, is er extra beeld van de Nike Air Max 1 Ultra Moire in Perzische Viool aangeboden. Deze keer laat het silhouet zien in een levensstijlredactioneel. In de praktijk blijkt hoe de gemoderniseerde loper wordt waargenomen wanneer het wordt gedragen. De sneaker's vernieuwde constructie wordt bepaald door zijn naadloze laser geperforeerde bovenkant die ademend en lichtgewicht voelt.

De klassieke mini Swoosh branding heeft dit jaar een terugkeer gemaakt, omdat een paar Air Max releases die look al hebben gedacht. Het nieuwste Nike Air Max 1 Ultra Moire Wit Kopen-aanbod lijkt ook in de mix te worden, omdat het ook de mini Swoosh-branding steekt. De Ultra Moire-versie van de AM1 slaagt erin om dezelfde structuur van de AM1 te behouden, maar tegelijkertijd maakt het meer lichtgewicht door gebruik te maken van enkele bijgewerkte functies. Het toevoegen van een OG-gevoel aan de schoen is de toevoeging van de mini-Swoosh-branding aan de kant van de teen. Deze bijzondere kleurweg komt in een Midnight Navy en Wolf Grey colorway, geaccentueerd door de teal hits die op de branding, eyelets en buitenzool worden geplaatst. De schoen is afgerond door boven op een witte middelzool te zitten.

De Nike Air Max 1 Ultra Moire Zwart Bestellen is een geweldige schoen voor het lente / zomer seizoen. Het is licht, comfortabel en ademend. Wat wil je meer van een lente sneaker? Deze nieuwste kleurwegen lijken ook meer geschikt te zijn voor het seizoen, als een Perzisch Viooltje de bovenkant van de schoen versiert. De schoen is vervaardigd uit een geperforeerde synthetische bovenzitting bovenop een slankere buitenzool die het gewicht op de schoen vermindert. De bovenkant komt in Perzisch Violet met een zwarte 3M modderwacht, terwijl de middelzool in zwart komt om goed te mengen met het motief op de bovenkant. Tonal Nike branding, veters en voering ronden de look van de schoen uit. De Nike Air Max 1 Ultra Moire weet wat het doet.

Views: 12

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2018   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service