Nike Air Max 1 Rio Teal Online Kopen

De Nike Air Max 1 Donker Obsidian lage prijzen krijgt opnieuw de Metallic behandeling met dit nieuwe Air Max 1 Ultra Metallic Toe Pack. In combinatie met twee kleurenwegen van het iconische Nike Sportswear-silhouet, heeft het eerste paar een combinatie van Light Bone and Metallic Red Bronze. Het tweede paar komt in een combinatie van zwart en metallisch hematiet, waarbij beide paren zijn samengesteld uit een combinatie van leer en nubuck. Het zwart / blauw paar heeft ook een witte middelzool en zwarte buitenzool, terwijl de Lichtbeenparen zijn voorzien van een witte zool en zool.

Nike heeft onlangs het Safari-thema toegevoegd als optie voor uw NIKEiD-creatie van de Nike Air Max 1 Bestellen Kopen. Als u ervoor kiest om het te gebruiken, kunt u de afdruk niet alleen op de modderplaat plaatsen, maar ook op de Nike Swoosh branding. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de kleur van de Safari-afdruk te veranderen om beter op uw smaak te passen.

Net als bij het White pair, is deze Pinnacle versie van de Nike Air Max 1 Racer Blauw Goedkope echte ook voorzien van een premium leren bovenkant gedaan in een tonale Black colorway. Embossed detailing is gespot op zowel de hiel als lederen tong. Lederen binnenvoering en korfzolen geven nog meer van een premium gevoel aan de schoen. Een rokerige doorschijnende buitenzool die nog meer Nike branding huisvest, ronde de look van de schoen uit.

Het eerste wat me oogde, was de premium leren die gebruikt werd om de all-white bovenkant van de Nike Air Max 1 Rio Teal Online Kopen te bouwen. De branding op de hiel en de tong komt in reliëf. Extra branding is te zien op de doorschijnende buitenzool en zijpanelen. Andere premiumfuncties zijn onder meer de leren tong en de inktzolen. Een set van witte veters en middelzool rond de look van de schoen om.

Recentelijk aangeboden in game royal, wordt de nieuw geïntroduceerde Nike Air Max 1 Voltage Groen Bestellen goedkoop nu onthuld in een meer valvriendelijke kleurweg, deze keer bestaat uit olijfvlokken. In tegenstelling tot zijn traditionele bouw, erf het model nu een naadloos schuimachtig gaasmateriaal Die subtiele indentaties bevat om het herkenbare profiel te definiëren.Bovenkant zien we de Air Max 1 bedekt met Metallic Bronze, Metallic Silver en Metallic Gold, alle kleuren geïnspireerd door de Olympische medailles. Naast de Air Max 1, kunt u ook dezelfde kleurwegen creëren voor de Air Max 90 en de Air Force 1. Welke colorway vind je het leukst? Controleer ze allemaal boven op de Air Max 1 en maak nu je eigen paar op NIKEiD.

Views: 14

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2019   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service