Nike Air Huarache Ultra Zwart lage prijzen

Alle kleine voetjes roepen! De Nike Air Huarache Ultra Zwart lage prijzen heeft net een gloednieuwe GS-exclusieve kleurweg vrijgegeven. Dubbele Nike Air Huarache Ultra GS Blue Tint, laten we de schoen dichterbij bekijken via de officiële beelden. Met dezelfde kleur als een van de nieuwste Racers komt de Huarache Ultra gekleed in een Blue Tint-bovenkant in tegenstelling tot de hits van Hyper Violette hits genoteerd op de pull tabs, branding, binnenzool en de strip gaan naar beneden in de tong.

Voorheen gekenmerkt in cool grijs, wordt deze herziene iteratie van de Nike Air Huarache Ultra Licht Been 50% Korting ook in klassieke zwart aangeboden. In tegenstelling tot zijn traditionele schuim- en gaassamenstelling, bestaat het onderdeel nu uit met een zeshoekig patroon voor een onderscheidende uitstraling. Verder gedetailleerd met tonale synthetica en het handtekening hiel cagesysteem met een grote elastische elastiek, een ander brandpuntspunt is gericht op de 3M reflecterende accenten op zijn tong.

De Nike Air Huarache Ultra Zeil Groothandel is in dit seizoen in debuut in een nieuwe iteratie, omdat het model is vernieuwd met een iets nieuwe bovenkant. In een klassieke cool grijze afwerking is het schuim- en gaascompositie tweaked met een zeshoekig patroon voor een onderscheidend Kijk, terwijl ook super comfort en een lichtgewicht gevoel leveren.Een deel van de Nike Sportswear's Fall collectie, deze kleurstof van de Nike Air Huarache Ultra komt in een Dark Fleece bijna tech fleece-geïnspireerde bovenkant met Gold Leaf detailing op de hielteller en de Huarache branding op de tong. Zwarte accenten op de veters en binnenvoering, en een witte middelzool wikkelen de look.

Bellen alle kleine voetjes! De Nike Air Huarache Ultra Wit Kopen goedkoop heeft net een gloednieuwe GS-exclusieve kleurweg vrijgegeven. Dubbele Nike Air Huarache Ultra GS Blue Tint, laten we de schoen dichterbij bekijken via de officiële beelden. Met dezelfde kleur als een van de nieuwste Racers komt de Huarache Ultra gekleed in een Blue Tint-bovenkant in tegenstelling tot de hits van Hyper Violette hits genoteerd op de pull tabs, branding, binnenzool en de strip gaan naar beneden in de tong.

De Nike Air Huarache Ultra Online Bestellen zal altijd een klassiek zijn, maar zoals de meeste dingen ondergaat het altijd verandering. Daarom gaf Nike ons het allernieuwste Nike Air Huarache Ultra eind vorig jaar, dat in 2016 succes heeft gehad.Laast aangeboden in lading khaki, wordt de Nike Air Huarache Ultra teruggegeven in een ander fall-appropriate thema, deze keer gedrapeerd in team red.Staying true to its original design ethos, wordt deze weergave van het silhouet vernieuwd met geperforeerd schuim en gaas doorheen de bovenste , Terwijl tonale synthetica en leren overlays de algemene make-up omvatten.

Views: 11

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2018   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service