John Mayer tror inte på Instagram Haters

Från utsidan av främre ingången ser Nike air max 90 dam ut i Marina Del Rey, Los Angeles som en generös kontorsbyggnad i en generös kontorspark - den typ av plats där du kan gå för att träffa din revisor eller tandläkare. Inuti ser det faktiska kontorsutrymmet ut som en minimalistisk techstart där några dussin anställda arbetar. Det är inte förrän du kommer till bakgården att det verkligen känns Nike. Det finns ett litet utomhusspår, en träningsanläggning med en perfekt välskött gräsmatta och en utomhus sittgrupp flankerad av växter som ser ut som balkongen på ett exklusivt hotell. (Utrymmet fungerar för närvarande som en träningsanläggning i världsklass samt en plats där Nike air max 90 herr sponsrade idrottare och underhållare kan anpassa produkten, men det är för närvarande på väg att konvertera till något mer konsumentvänt.)


Jag är här för att prata med Errolson Hugh, vars varumärke Akronym har ledt vägen på fashionabla techwear sedan 1994. (Hugh är också designer av Nike's ACG-linje.) Sedan 2015 har Acronym samarbetat med Nike på flera av sina klassiska silhuetter , som Air Force 1 och Air Presto. Akronyms senaste Nike-samarbete är en djärv grafik på den laceless VaporMax 2 Moc, men Hugh är inte den enda här som främjar sparken. Han har gått med i John Mayer, musiker och begåvad menswear expert som också råkar vara en av Acronym s största kunderna. (Senare, på en Nike air max 90 rea sponsrad händelse bär han en Akronym varsity jacka från 2009 och säger att han tycker om att ha på sig bitar som "var svåra att få för länge sedan".)


Mayer är inte bara här för support-denna vecka gick han från bara en Nike och Acronym-fan för att delta i marknadsföring för sneakersna, med huvudroll i både en lookbook och en kortfilm. Men det här är inte första gången han har döpt sin tå i Nike-vattnet: Mayer sålde sin egen egna billiga nike air max 90 sneakers på Flight Club-ett NIKEiD-jobb som han kallade "Spirit Level 90s" - och i processen kringgådes Tanken om ett officiellt samarbete alls. Men i 2018 förklarar Mayer, han vill legitimera sin plats i herrklädervärlden: han bryr sig djupt om mode och vill inte att hans intresse är en lugn fotnot på det sätt som folk förstår honom. Det är där Errolson Hugh, och hans omöjliga att fråga bona fides i fältet, kommer in. Idag är Hughs jackor de slags bitar du kan hitta på Grailed som går för ännu mer än de säljer för (vilket är mycket) . De två har varit vänner i över ett decennium, och nu vänder de vänskapen till något lite mer officiellt.

Views: 15

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2019   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service