Goedkope Nike Air Huarache

De Nike Air Huarache dames is terug met een nieuwe zomersfeer. De klassieker uit 1991 van Tinker Hatfield heeft meer transformaties ondergaan dan veel silhouetten in de archieven van Nike Sportswear nadat hij in 2013 werd teruggebracht tot een universeel applaus. De nieuwste aflevering maakt gebruik van een premium geperforeerd leer in deze verleidelijke exclusieve vrouw. De Atomic Pink monochromatische tint straalt een bepaalde pastelkleurige weelde perfect voor het voorjaar 2016 seizoen, zoals de hielkooi en overlays worden gecamoufleerd door een bijpassende schaduw in het hele neopreen en lederen aanbod.

De Nike Air Huarache heren krijgt deze zomer behoorlijk in het roze voor deze nieuwste editie, alleen voor de dames in een hoog contrast zwarte en neonroze colorway. De 'Pink Blast' neopreen basis is gelaagd met zwart synthetisch leer, krijgt een geperforeerde behandeling voor een unieke kwaliteit aan het klassieke hardloop silhouet.

De ultieme zomersneaker is hier. Introductie van de nieuwe all-witte editie van
de Goedkope Nike Air Huarache. De schone en ongerepte, gemodificeerde versie van de klassieke Air Huarache-runner met een uitgeholde zoolunit en een gemoderniseerd bovenwerk wordt nog meer ademend met het 'BR' mesh met grote opening dat de teen beluift.

Gisteren hebben we meer dan tien aanstaande Nike Huarache-releases voor de lente van 2016 bekeken. De collectie richtte zich op drie modellen: de Nike Air Huarache Bestellen, Nike Air Huarache Light en de altijd klassieke
originele Nike Air Huarache Sale. Het iconische model van Tinker stond dit seizoen op de toonbank, maar een van de hoogtepunten van de vijf of zo colorways die werden getoond, was deze exclusieve "Pink Blast" colorway voor dames. Het paar bracht onmiddellijk herinneringen aan het Kay Yow Cancer Fund met zich mee dankzij de levendige roze tint op de overlays, maar een paar dingen blijven interessant: de Hyper Crimson-hielriem lijkt een beetje willekeurig en microperforaties op de overlay voegen wat diepte toe.

Views: 13

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2018   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service