In aanvulling op de recente zwarte lading colorway, de Adidas ZX Flux lage prijzen Asymmetrische ontvangt een update voor het voorjaar 2016, dit keer met gebruikmaking van traditionele tones.In qua ontwerp, de sneaker is in wezen een hybride van iteratie van zijn oorspronkelijke tegenhanger, met een nieuwe two-tone mesh schaduw in zwart en wit, terwijl de kenmerkende hiel kooi is nu transparant waren gemaakt.

Laatste aangeboden in het zwart, is de Adidas ZX Flux Bestellen Kopen geïntroduceerd in een nieuwe colorway van de lading zwart voor Spring / Summer 2016.Essentially een hybride van iteratie van zijn oorspronkelijke tegenhanger, deze stijl uitstraalt handtekening elementen van de traditionele vormgeving, terwijl het is vernieuwd met een two-tone gaas samenstelling en het aanbrengen van een doorzichtige hiel kooi.

Na het tonen van de aankomende Primeknit versie vorige week dat we nu een kijkje nemen op een paar nieuwe opties die verschillende materialen te gebruiken nemen. Deze twee kleurstellingen van de Adidas ZX Flux Collegiate Purper Goedkope echte Racer Asym komen gekleed in een two-tone wafel mesh textiel aan de bovenkant met een opvallende all-over fade effect op de bovenste dat geeft ze een uitgewassen esthetiek. Andere details zijn contrasterende kleur knalt op de overlays en een semi-doorzichtig tussenzool.

De slip van de uitvoering van de Adidas ZX Flux Ftw Wit Online Kopen komt opgebouwd uit een ademende mesh dat het een nieuwe optie voor het huidige seizoen maakt. De eerste twee kleurstellingen bent u in staat om uit te kiezen zal zijn onder meer de 'Running White "en de optie' Collegiate Navy". Twee tonale elastische banden op de middenvoet terwijl een tonale suède hielkap de belangrijkste kenmerken op de bovenste voltooien. Beide kleurstellingen zal komen met een witte zool voorzien TORSION technologie.

De schoen begint met een Solid grijze gebreide bovenste gecompenseerd door een lichtere tint grijs geplaatst op de drie strepen branding op de zijpanelen. Dezelfde lichtgrijze tint is te vinden op de veters, terwijl een tan hielkap en de tong label een paar leuke contrast op de schoen. Tenslotte wordt de schoen bovenop een gebroken witte tussenzool om de schoen geven een mooie klassieke uitstraling Adidas ZX Flux Zwart Blauw Bestellen goedkoop.

Views: 8

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2019   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service