Vijf kleurenwegen - drie voor mannen en twee voor vrouwen - zullen naar verwachting vrijgeven en zijn exclusief voor alleen Foot Locker. Deze nieuwe gedrukte ontwerpen omvatten camo en jachtluipaard en zijn uitgerust met een ZX 8000 buitenzool en adidas 'iconische hielkooi. Een officiële release datum is nog niet bekend, maar als dit pakket van het 'Photo Print' van het afgelopen weekend een indicatie is van de vraag, zullen deze kleurwegen een directe hit zijn. De Adidas ZX Flux Bestellen Opruiming heeft een enorm jaar. We hebben het zelfs op onze lijst van The Best New Sneakers van 2014 (tot nu toe) weergegeven. Een van de kleurwegen die verantwoordelijk zijn om de Three Stripes-runner op de kaart te zetten is het opvallende "Multicolor Prism".

Na het zien van een luipaard- en slangteaser voor het aankomende Adidas ZX Flux Zwart Online Kopen-patroonpakket, heeft Sneakersnstuff het derde en laatste patroon in de collectie geopenbaard. U kunt verwachten dat deze wilde prints worden aangesloten met een zwart camo ontwerp voor een drie-sneakers collectie die uitsluitend voor Sneakersnstuff zal zijn. Met al deze previews worden gedaald en de directe populariteit van de ZX Flux verwacht we dat het "Patroon" -pakket zeer snel zal vallen. In plaats van de hele bovenkant die de levendige kleuren weerspiegelt, is alleen de Three Stripes-branding op de mediale en laterale zijden eigenlijk flikkering. De rest van de sneaker bestaat uit een neutraal grijs / wit kleurenschema, waardoor het minimale gebruik van reflecterend materiaal wordt afgestemd.

De Adidas ZX Flux Wit Sale lijkt te vliegen onder de radar sinds adidas het vrijgegeven heeft. De laatste kleurwegen van de schoen maken gebruik van neon gekleurde hits op de schoen om de schoen nog meer van een pop te geven. De schoenen beginnen met tonale mazen bovenkant in tegenstelling tot de neon-hits die op de eenheid zijn geplaatst, de omtrek van de duidelijke hielenkooi en het hiel trekken tabblad. De tweekleurige blik op de schoen pakt een punch en is meer dan genoeg als u op zoek bent naar deze lente. Het nieuwe model wordt hier gezien in een unieke grafische bovenkant met geometrische formaties van strepen en stippen in een oog- het vangen van helderrood en marine kleurenpalet in contrasted met wit voor de hiel en zool.

Dacht dat de monotone sneaker-trend zou stoppen zodra de kalender tot 2015 is gewisseld? Denk opnieuw. Het introduceren van een andere all-white sneaker voor het nieuwe jaar en wat een leuke een is. De Adidas ZX Flux Blauw Sale Nederland keert terug naar zijn all-mesh wortels, in niets anders dan wit van boven naar beneden. Hoewel ze waarschijnlijk niet de beste schoeiseloptie voor het winterseizoen zijn, tenzij je in ideale klimaten leeft, wil je nog steeds niet slapen op deze knappe look voor de ZX Flux.Galaxy-themed sneakers hebben altijd een groot teken gelegd onder schoppen liefhebber. En met een breed assortiment van verleden opties om uit te kiezen, waarvan er veel voor gekke bedragen op de secundaire markt gaan, is het geen wonder dat ze blijven oppervlakken.

Als onderdeel van het vallende aanbod heeft Adidas samengewerkt met het Japanse label White White Mountaineering voor een esthetisch aangename set van sneakers. Een van deze sneakers is de Adidas ZX Flux Waar te Koop, welke WM een Duitse camo-behandeling heeft ontvangen. Het kiezen om de ZX Flux te gebruiken als een van de samenwerkings doeken, heeft White Mountaineering een veelzijdig silhouet gecreëerd dat aansluit bij het merkmantra van het combineren van ontwerpen met nut en technologie, zonder aan te passen aan de verkoop- of marktbehoeften. Wat ze hier hebben gecreëerd, is een release die veel in de sneaker gemeenschap en zijn toegewijde fans zal aanknopen. Als je snel genoeg handelt, kun je makkelijk een paar ophalen zoals Proper nu beschikbare full size heeft.

Views: 15

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2019   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service