Adidas Yeezy Boost 350 V2 SOLRED outlet

Het is geen twijfel dat de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Aanbieding Zebra een gering silhouet was om gisteren te verwerven, aangezien slechts vier adidas vlaggenschip locaties landelijk het model leverbaar hadden - en in zeer minimale hoeveelheden.Eerder deze maand zagen we de zwarte / rode kleurweg van de adidas Yeezy Boost 350 V2-versie in zowel volwassen als kindergrootte. En terwijl het Zebra-paar dat vandaag viel, niet voor de kleintjes is vrijgegeven, lijkt het dat het komende wit-wit paar zal komen. Echter officiële afbeeldingen van de all-white Yeezy Boost 350 V2 gisteren opgevolgd en vandaag geven we u een officiële uitstraling Bij dezelfde schoen in kindergroottes. Net als het volwassen paar, heeft het kinderpaar een all-white Primeknit-bovenkant met tonale details op de veters, binnenvoering, hielblad en de Yeezy Boost-zool.

Deze Adidas Yeezy Boost 350 V2 Korting heeft een combinatie van wit en zwart op de bovenkant van de Primeknit in een zebraachtig patroon. De handtekening "SPLY-350" branding op de zijpanelen is in rood gemaakt voor een mooie pop. Andere details zijn een witte hakstreepje met zwarte stiksel en een halfdoorschijnende witte Yeezy Boost middenzool.
We zijn nog maar twee dagen weg van de release van de volgende Adidas Yeezy Boost 350 V2, die nog eens zwart is. In aanvulling op de Black Primeknit-bovenkant, wordt deze Yeezy Boost 350 V2 getroffen met subtiel contrast op de SPLY- 350 "branding die op het zijpaneel verschijnt, dat in rood is uitgevoerd. Gezien hier is het zuigelpaar dat op 11 februari langs de mannen zal loslaten.

De populaire Adidas Yeezy Boost 350 V2 SOLRED outlet is bekend om het eerste Yeezy-silhouet te debuteren in 2017, in een veelzijdige combinatie van zwart en rood voor zijn laatste iteratie. Met zwart die als de dominante toon over zijn vernieuwde primeknit-constructie bestaat, is de onderscheidende " SPLY-350 "is in elke helder rood op elke kant. In tegenstelling tot vorig jaar's Yeezys, bevat deze variatie weer een hielblad - een ontwerpelement dat vanaf 2015 op de originele Yeezy Boost 350 werd gezien.

De Adidas Yeezy Boost 350 V2 BELUGA te koop wordt verwacht dit jaar in vier nieuwe colorways te laten vallen en het kan wellicht een vijfde variatie krijgen met dit specifieke paar. Hoewel het moeilijk is om te bepalen met dit enige beeld, beschouwt het dat dit het komende wit kan zijn / Zwart paar, aangezien de primeknitconstructie op dezelfde manier is gestileerd.
Deze kleurweg van de adidas Yeezy Boosst 350 V2 ziet u waarschijnlijk niet bekend uit. Dat komt omdat het een sample pair is. Het wordt gemeld dat dit monsterpaar eigenlijk tot Kanye West behoort, zoals het in zijn grootte komt. Kijkend naar dit paar Yeezys kunnen we zien dat de Primeknit-bovenkant in kleurbruin / bruin tint gekleurd wordt met de traditionele "SPLY-350" branding die we op de V2 ook zien in dezelfde kleur van de room.

Wie is er klaar om een ​​nieuw paar Yeezys toe te voegen aan hun collectie? Nou, je krijgt morgen nog een kans met de release van de adidas Yeezy Boost 350 V2 in de Black / White colorway. Uitgedrukt met een ademende Primknit-bovenkant in zwart, is de laatste Adidas Yeezy Boost 350 V2 Core Zwart Sale Nederland geaccentueerd door hits van wit aan de zijkant Streep (die SPLY-350 leest), alsook op het subtiele vlekken op de bovenkant. Onderaan zien we een halfdoorschijnende zwarte middelzool die wordt geleverd met adidas 'signature Boost technologie.

Views: 15

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2019   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service