Adidas Yeezy 350 Boost Korting

Er is gezegd dat de Adidas Yeezy 350 Boost dames deze juni zal vrijlaten. Dit is interessant gezien de winkel die zei dat de schoenen - hoewel een grote detailhandelaar door elke maatregel - niet bekend zijn om zijn exclusiviteit. Ze zijn een middelgrote retailer met meerdere locaties in de VS, die voornamelijk 'algemene releases' voorraden. Dus denk terug aan wanneer Kanye zei: "iedereen die een paar Yeezys wil krijgen, zal dat krijgen," die claims beginnen goed legit te klinken. Bovendien kan dit ook betekenen dat de Yeezy Boost immers al terug naar de retailers gaat.

De laatste kleurweg van de Adidas Yeezy 350 Boost heren komt vanmorgen 29 december 2015 in de "Oxford Tan" kleurweg. Deze release zal de vierde kleurenweg van de Yeezy Boost 350 van 2015 markeren - het eerste jaar van releases van het Adidas Yeezy-partnerschap. Hieronder vindt u een lijst met links naar Amerikaanse detailhandelaars die u vanochtend om 8 uur ET / 5AM PT kunt u (hopelijk) uw paar van de "Oxford Tan" Adidas Yeezy 350 Boost Online Kopen pakken.

Het volgen van de Kardashians zou de beste manier zijn om het volgende paar Yeezys te scoren. Debuted door Kourtney en bevestigd door Kim, lijkt het de "Tonal Gray" Adidas Yeezy 350 Boost Korting is het parlement dat op 14 november lanceert. Het nieuws werd gezien door The Shoe Game en spoedig echoed door Wex, die licht werp op de eerste Yeezy release van deze maand. Hoewel er nog een mogelijkheid is voor een "Beige" 350 drop en nog 750, lijkt dit op het eerste paar dat we allemaal officieel op onze release dates kalender kunnen zetten.

De Adidas Yeezy 350 Boost Online Bestellen RSVP is nu open. De kans is dat u de hele ochtend een oogje op de telefoon hebt gehouden in de hoop op de melding van de adidas Confirmed App, maar de kans is dat u op de verkeerde plaats zoekt. Beweeg snel genoeg en je kunt je paar reserveren als je nu in New York City woont. Uitgesproken voor een verduisterde release, laten we u weten wanneer de Yeezy Boost Low beschikbaar is voor uw reservering in Chicago en Los Angeles.

Views: 15

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2018   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service