De school is weer in de sessie en het is nooit meer belangrijk om de juiste indruk te maken voor je nieuwe klasgenoten en collega's. Immers, je wilt niet een van degenen zijn die met de menigte samenwerken, doe je? Een manier om op te staan ​​van de scène en je eigen modieuze pad te maken is de all-new Adidas Tubular X Nieuwe "Circular"; een van de meest begeerde nieuwe schoenen silhouetten om dit seizoen te laten vallen, is deze nieuwe mid-cut sneaker met dure architectuur en dichte kleuren een van de vele geweldige selecties die u kunt ophalen bij Foot Locker Europe's #DontGoUnnoticed collectie die u bijhoudt de voorhoede tijdens het cruciale terug naar schoolseizoen.

Het adidas-team houdt de solide uitstraling voor de populaire Tubular-familie van lifestyle-sneakers die deze laatste optie voor de Adidas Tubular X Winkels nederland bevatten. Een andere Primeknit-constructie voor de schoen die de taille van de zomer voor adidas is overgenomen, wordt de Tubular X gepresenteerd in een marineblauw bovenkant met de x-vormige steunband in toneleer. De Yeezy-esque ribbed sole heeft een verdeling tussen dezelfde blauwe tint aan de hiel en contrast wit door middel van de voet en de teen. De gewaagde nieuwe adidas Tubular X krijgt een andere aantrekkelijke eigenschap met deze laatste kleurweg: de toevoeging van een ijzige blauwe zool. Een ijzige aqua zool, om precies te zijn, zoals het overeenkomt met de tropische toon over het volledig geweven reptielpatroon bovenkant met de "x" vormige hiel wrap.

Aan het eind van de dag liggen de nummers niet. Maar experts in de industrie zoals Matt Powell en anderen zeggen dat het "Kanye effect" alleen maar een merk maakt in merkhype, niet de werkelijke verkoop. De toename van de Ultra Boost-populariteit nadat Mr. West een paar maanden terug had gewacht, zou anders moeten blijken, en gezien de enorme vraag naar Yeezy Boost-kleurwegen, is het onduidelijk dat adidas zo veel meer radars dan ooit tevoren heeft. In komt het nieuwste Tubular-model van Adidas, de Adidas Tubular X Wit Goedkope echte; terwijl het niet gelijk is aan ofwel de 350 of 750, heeft het die "slip-on" esthetiek met een nadrukkelijke geribbelde constructie op het middenzoolontwerp. Dat gezegd hebbende, de Tubular X zou een hit moeten zijn voor degenen die vinden dat Yeezy er aantrekkelijk uitzien.

Deze laatste Adidas Tubular X Grijs Groothandel moet goed uitzien op iedereen die nog steeds op de all-red sneaker bandwago zit. De look heeft een duidelijke inspiratie uit Kanye's Yeezy-kledinglijn om de Yeezy Boost 750-invloed van het silhouet aan te passen, met een vermoeidheid-achtige kaki-tint boven de bovenkant . Nu gaat de premie verder met de adidas Tubular X.So wat vind je van de nieuwste aanpak op de steeds veranderende Tubular-afdruk? Het feit dat het in een zwart-zwarte esthetiek komt, maakt deze schoen ook zeer veelzijdig om te dragen tijdens elk moment van het jaar. Branding verschijnt op de "X" overlay een goed als in de tong en de hak van de schoen. De enige aanraking van wit komt op het voorste uiteinde van de buisvormige zool.

Is deze blik beïnvloed door Kanye's mode-inspanningen, of is het gewoon een toeval? Hoe dan ook, veel kunnen het erover eens zijn dat deze "Sesame" kleurweg de beste versie is voor de Buul X-X's Primeknit-constructie. In uw keuze van Sesame, Grey of Black, komt elk paar met een Primeknit boven- en suède detail op de kooi steun op de enkel. Deze keer heeft Adidas besloten om de hele schoen van hoofd tot teen in een schone marine te bedekken Blauwe kleurweg. De Adidas Tubular X Zwart Goedkoopste is een van de meest populaire adidas Tubular silhouetten voor het simpele feit dat de bovenkant in de geliefde Primeknit-constructie is opgebouwd.

Views: 14

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2018   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service