Adidas Superstar kopen

De moderne trend van slangenhuid en de tijdloze frisse stijl van de Adidas Superstar Dames vormen een winnende combinatie bij deze aanstaande release van de iconische shelltoe. De adidas Originals Superstar "Snakeskin" krijgt zijn traditionele wit / zwarte colorway met een twist: het premium lederen bovenwerk wordt geleverd met een reliëfbehandeling met reliëf. Ondertussen zijn de tenen en de zool gebroken wit voor een vintage gevoel. De adidas Superstar "Snakeskin" komt binnenkort bij fijnere adidas Originals-retailers.

De Adidas Superstar Heren heeft eerder rood-op-rood-looks gezien, dus waarom is deze specifieke release zo opvallend? Misschien heeft het te maken met het premium karakter van de micro-geperforeerde lederen basis of gewoon hoe levendig de Scarlet Red-tint op het iconische silhouet springt. Eén ding is zeker, alle rode sneakers hebben een bepaalde benijdenswaardige status in de sneakerwereld behouden en blijven hun interesses bereiken op basis van hoe opvallend de esthetiek is. Dit premium leeraanbod weet te boeien door het gebruik van die kleine puntjes in het materiaal, terwijl het ook de oorspronkelijke vorm van de Adidas Superstar kopen mogelijk maakt om een ​​golf van nostlagia te brengen.

Als sneakers prijzen kregen voor verkoop zoals albums, zou de Adidas Superstar goedkoop nu ongeveer een miljoen keer platina zijn. Nu gaat de schoen letterlijk platina met deze nieuwste colorway van de geheel nieuwe Boost-editie, zoals de Superstar Boost "Noble Metal" colorway. De nieuwste moderne update van de iconische shell-tennisschoen heeft een bovenlaag van grijsgrijs Primeknit en is afgewerkt met platina-accenten op de Three Stripes, het hiellipje en het tonglogo.

Het jaar van de Adidas Superstar Sale krijgt nog een bijdrage met deze exotische make-over alleen voor de dames. De adidas Originals Superstar 80s van de vrouw hebben zowel een metalen shelltoe als een ponyhaarbovenwerk, ook gedetailleerd met leer met reptielstructuur voor een unieke en stijlvolle look die bijdraagt ​​aan de viering van de iconische low-top hoepelschoen die het hele jaar door wordt gevierd. Vrouwelijke Superstar-liefhebbers kunnen deze nu ophalen bij geselecteerde adidas Originals-retailers zoals Oneness.

Views: 3

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2020   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service