Vandaag kijken we naar twee gloednieuwe kleurwegen van de Goedkope Adidas NMD XR1 Primeknit, die verbeterde versie van de NMD-serie met een beschermende koovertreksel, extra maasventilatie, en die premium geweven Primeknit-constructie, perfect om te buigen in flexibel comfort. tonale olijfkleuren landt op de adidas NMD XR1 Primeknit als afwisselende strepen zwarte en olijfstreep door de sokachtige pasvorm, terwijl de kooi en de hak een lichtere kaki-schaduw hebben om de monochromatische monotonie op te breken. Ook beschikbaar is een lichtgrijze schaduw met premium leren hits op de tong en extra zwarte accenten op de internationale hiel tabblad 'The Brand With The Three Stripes'.

Met een paar verschillende Camo-paren die gepland zijn om deze komende Black Friday uit te geven, kan dit laatste Green Camo-pair ook bij hen aansluiten. Deze kleurstof van de Adidas NMD XR1 Goedkoop heeft een groen-camo-bovenkant met olievervanger en zwart. De bovenkant van de eendcamo wordt aangevuld met extra olijfdetails op de kooi, suedehakblad, veters, binnenvoering, buitenzool en EVA-inserts op de middelzool. De Midsole van de Boost is in wit gedaan, terwijl de oren van de oranje het hakstapje raken. Andere details zijn onder andere witte lederen merkhiel tabs, een witte Boost midsole en een doorschijnende NMD XR1 Trail-zool die de dieplopende gletsjers van de regio vertegenwoordigt.

Bij de NMD-fans hoort u binnenkort nieuwe opties. adidas staat op de rand bij het vrijgeven van een gloednieuwe versie van de adidas NMD. Het grote verschil op dit nieuwe model is het feit dat de schoen een kooi systeem aan de bovenkant voegt. De Adidas NMD XR1 Violet Nederland werkt momenteel overuren als een handvol kleurenwegen die dit weekend over vrijdag vrijgegeven zijn. We toevoegen nu een andere aan de groeiende lijst met dit blauw-gebaseerde paar met een schaduw geluid textiel bovenkant dat ook is gezien op de aankomende adidas NMD R2. Deze NMD XR1 is voorzien van marineblauw over de hele bovenkant en wordt dan met poppen rood op de hak en de hiel trekken. Navy EVA inserts op de middelzool en een White Boost middelzool wikkel dingen omhoog.

Een overvloed aan silhouetten zijn beschikbaar op Black Friday (de dag na de Thanksgiving Day in de VS en beschouwd als het begin van het kerst-winkelseizoen). Een opmerkelijk paar bestaat uit deze Adidas NMD XR1 Wit Kopen, gedefinieerd door eendcamo-louvage die zijn ademende gaasconstructie bedekt Uitgebeeld in ondergeschikte tinten grijs en zwart, zijn tonale zwarte accenten prominent voor zijn ondertekening TPU lacing cage component, veters, binnenvoering, branded hiel badge en EVA stekker over de hak. Tenslotte eindigt een schone, witte full-length boost sole unit uit het complete profiel.EVA-inzetstukken op de hiel en een full-length witte boost-zoolunit helpt het ontwerp helemaal uit.

De Adidas NMD XR1 Zwart Bestellen is de nieuwste versie die uit de adidas NMD lijn komt. We hebben deze Olive colorway al op de schoen gezien, maar vandaag krijgen we extra afbeeldingen, inclusief mooie schoenen op de voeten. Als het gaat om de bouw van de schoen, is er geen officieel aangekondigd door adidas, maar alleen door de foto's te beoordelen we kunnen zien dat de schoen met een nieuw patroon / materiaal aan de bovenzijde wordt geleverd, vergezeld van het unieke lacing-cagesysteem, gepaard met het net op de zijpanelen. De hele bovenkant inclusief de haklap, branding, voering en veters komt in dezelfde tonale tint, terwijl u op de all-white Boost-zoolunit zit.

Views: 11

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2018   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service