Adidas NMD Runner Roze Streep Goedkope echte

Het is officieel: veel aan de gruwel van wat overdreven enthousiaste kampeerders, er is geen Yeezy vrijlating in maart. In plaats daarvan worden adidas het gooien van de Adidas NMD Runner lage prijzen in de kijker voor de aftrap van de verandering in de seizoenen. Acht nieuwe kleurstellingen laten vallen van de nomadische loper voor maart en ze komen bij ons in een enorme daling! Er zijn drie frisse make-ups te laten vallen voor de mannen (galerij boven) en vijf voor de dames (galerie onderaan) - hoewel we verwachten dat een heleboel van gender swappen naar beneden te gaan op de release.

ot nog uw Adidas NMD Runner Bestellen Kopen fix? Als het kamp-outs en de stijgende verkoopprijzen zijn iets te gaan, is er geen twijfel over bestaan ​​dat adidas 'nieuwste Boost-ed silhouet zullen strijden om de hoogste eer als' de 'sneaker van 2016 - en wees niet verbaasd om het te zien neem de blauwe lint! U kunt verwachten te zien van de nomadische runner ondergaan een reeks van ontwikkelingen gedurende het gehele jaar, waarvan de eerste is de NMD Chukka. De NMD is gegeven een geavanceerde-mid cut makeover, overschakelen op de Primeknit voor top-kwaliteit suède in het proces.

Het is geen geheim dat de Adidas NMD Runner Roze Streep Goedkope echte is gekozen om de adidas Originals mainline range speerpunt in 2016, maar wij denken niet dat jullie zijn voorbereid op de enorme hoeveelheid kleurstellingen die adidas klaar is om los te laten op iedereen! Als een klein voorproefje van wat komen gaat, check out de galerie boven voor een tiental kleurstellingen klaar om te worden vrij te geven in het voorjaar alleen. Meer miminal zijn tonale kleurstellingen opgenomen zoals verwacht, maar dankzij de Micropacer geïnspireerde tussenzool blokkeert het silhouet leent zich voor een groot aantal interessante kleurstellingen die uit te breiden op de beperkte tonale palet.

De Adidas NMD Runner Triple Black Online Kopen heeft een moderne openbaring - het daalt en verdwijnt in razend tempo. Degenen met een honger naar de retro-fusion wonder kind echt moeten blijven op hun spel om een ​​paar van de ongrijpbare kicks snare. Deze frisse tonale blauwe versie is een perfect voorbeeld van de bliksem-snelle reflexen nodig om de laatste NMD veilig op het blok, aangekomen zonder waarschuwing en verkopen in het knipperen van een oog.

Als je na je de Adidas NMD Runner Donker Grijs Kern Zwart Bestellen goedkoop lijn bent u altijd vragen of ze het opnieuw kunnen doen - of zij hun verheven positie als de locus van sneaker hype na zo'n steile ontluikende kunnen behouden. De NMD is een soort toekomst in dat opzicht. Er is altijd de kans dat er meer materiaal de dorst kon verdunnen. Maar het nooit doet.

Views: 17

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2020   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service