adidas Originals breidt de exclusieve Falcon-line-up van hun vrouwen uit met een gloednieuwe "Shock Pink" colorway. Kopen Adidas Falcon Gekleed in een mix van roze en paarse tinten. Deze adidas Falcon heeft een bovenwerk van leer in Hot Pink, geaccentueerd met glinsterende details van de teen tot de hielen en zwarte details op de merkgebieden. Roze bedekt ook de gehele tussenzool en rubberen buitenzool.

Image

Met de zomer in volle gang, heeft adidas Originals verschillende seizoensgebonden versies uitgebracht van enkele van de populairste silhouetten van hun vrouwen, en het nieuwste paar dat verschijnt is deze gedurfde confetti-art-stijl versie van de Adidas Falcon Verkoop. Deze Falcons combineren blauwe tinten, zowel licht als donker met roze accenten, hun gelaagde bovenwerk in een trifecta van prints - lichtblauw met marine squiggles, marine met roze stippen en een scherpgerande mix van carolina en marineblauw - voor een look die ooit zo lichtjes Keith Haring-achtig. Metallic roze accenten komen vervolgens rond de hiel en in plaats van de normale met voorvoet versierde badge voor wat voor orde en zachte neon gele branding siert zowel de middenvoet als de tong.

adidas's jaren 90-geïnspireerde Adidas Falcon Goedkoop silhouet is de perfecte belichaming van wat de Three Stripes zo succesvol maakt, het is een nieuw model dat aanwijzingen uit het legendarische verleden van het merk haalt en erin slaagt relevant te blijven in het huidige sneakerklimaat. Combineer dat met een goedkeuring van een van 's werelds meest herkenbare namen in Kylie Jenner, en de nieuwste golf van Falcons voor dames zou een gemeten succes moeten zijn. Een complex gelaagd systeem met meerdere niveaus zorgt voor een groot aantal mogelijkheden voor kleurblokkering die u hieronder ziet, variërend van eenvoudige zwarte en / of witte versies tot diverse takes met een aantal opmerkelijke combinaties.

Sinds zijn release neigt de Adidas Falcon Schoenen meestal naar een meer androgyne look met kleurrijke retro make-up of meer ingetogen tonale aanbiedingen. Het is nu echter opgedoken in wat misschien wel de luidste colorway tot nu toe is: hot pink met een zware dosis pailletten. Het bovenwerk is gehuld in glinsterende roze pailletten van teen tot hiel, terwijl warmroze lederen overlays rond de onderste helft van het bovenwerk een zekere mate van normaliteit bieden. Kleine zwarte adidas-hits zijn aanwezig op de hiel, tong en middenvoet en de look wordt vervolgens aangevuld met een hete roze tussenzool en buitenzool.

Dankzij een samenwerking met Kylie Jenner en een overvloed aan opvallende kleurrijke releases, is de Adidas Falcon Dames/Herren bekend geworden als een van de populairste lifestyle-silhouetten van de Three Stripes voor het schone geslacht. Nu gaan de kleurrijke combinaties door in het koude seizoen - en de nieuwste Falcon colorway naar het oppervlak draagt ​​zeker de fakkel voor de lijn, omdat deze gekleed is met onstuimige zilveren accenten. Een combinatie van eenvoudig botkleurig gaas / leer en een donkergrijs lederen hielstuk vormt de basis van de schoen, terwijl de kleurrijke accenten aankomen via glinsterende zilveren lederen overlays gecompenseerd door een klein stukje fuschia-gekleurd suède op de zijvoet. Een tweekleurige witte en grijze buitenzool vervolledigt dan het uiterlijk van de schoen.

www.vvvfabricnl.com

Views: 2

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2020   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service