De winkel maakt gebruik van de Adidas Equipment Waar te Koop, een tech-upgrade op een erfgoed Three Stripes runner, om de thema's te verbinden die verband houden met de 1978 Lufthansa heist en de raiding van het Blue Room van Isabella Stewart Gardner Museum in 1990. Het groene paar vertegenwoordigt Boston , Zijn tonale kleurenweg overeenkomend met die van de Blue Room in het hiervoor genoemde museum. De zwart-witte is de ingang van New York, met zijn Lufthansa-verbinding wellicht bekend bij de lezers van Goodfellas. Als er ooit een schoen was die geschikt was voor het navigeren van dystopische woestenijen in, is dit het. Het getoonde paar is een creatie van de Australische sneakersboetiek Highs and Lows, die de schoen ontworpen (in samenwerking met Adidas) lijken op de auto Mad Max rond de heldere landschappen van de gelijknamige filmserie.

De EQT is de derde aflevering tussen Adidas Originals en Pusha T, aangezien het vernieuwde silhouet de geschiedenis van Adidas Equipment Sale Nederland eerbiedigt met een minimalistisch ontwerp, bekend als de adidas EQT ADV 91/16 met visschaalpanelen om de referenties van de drugshandel op deze Paar gaf Pusha de tijd om in de keuken te koken terwijl een bijpassende grijstinten Primeknit een moderne pasvorm toevoegde. Fotograaf Ari Marcopoulus had dit te zeggen over de komende King Push EQT: "Ik wilde iets simpel en authentiek maar uniek doen. Het proces van schieten 8 × 10 fotografie is analoog. Wat er goed uit is, is dat je erg gefocust wordt. Het is traag in tegenstelling tot kleinere camera's waar u veel foto's kunt nemen en later kunt kiezen. 8 × 10 is zeer veel bewerkingen ter plaatse. Het dwingt het onderwerp en de fotograaf om samen te werken en de momenten die het meest essentieel zijn voor het verhaal te grijpen. Het wordt echt een samenwerking tussen subject en fotograaf. ”

We hebben gezien dat de drie strepen elkaar oud en nieuw in het verleden hebben gemengd met de iconische Adidas Equipment Groen Sale line die de inspiratie achter de bijgewerkte adidas EQT Support 93 Boost biedt, met het supercomfort van de Ultra Solstice's zool- en buitenzool. Nu is het trefoil merk terug met een geactualiseerde homage in de vorm van de adidas EQT Support Primeknit met een versterkte combinatie van geweven technologie, wol en Boost voor het perfecte Fall / Winter 2016 aanbod. Het traditionele lintje met drie strepen blijft aan de zijkant Panelen terwijl een nieuwe hielteller de dingen naar beneden slaat om de sok-achtige pasvorm aan te passen aan de bovenkant van de bovenkant. Adidas houdt de kleurwegen relatief eenvoudig in met levensstijlinvloeden die in Core Black / Dark Grey of Footwear White komen om de gepatenteerde "Triple White" esthetiek naar het bijgewerkte silhouet te brengen.

Als u op hun lancering bij Concepts bent gemist, bent u de tweede kans om de laatste collab van de winkel te scoren, komt morgen in geselecteerde winkels wereldwijd. De door de Adidas Equipment Online Kopen geïllustreerde twee-kleurenpakket met de vintage stijl van de OG Support '93 bovenkant in premium suede bovenop een full-length Boost sole, komt morgen bij de adidas Consortium stockists, waaronder Sneaker Politics, die Haak ons ​​op met een andere gedetailleerde blik op de kleuren "Sage" en "Black / White" hier. Modernized, gestroomlijnd, stijlvol en nu erg grijs. De adidas EQT Support ADV wordt afgehaald voor de val met deze nieuwe "Cool Gray" colorway sporting een basis van grijs en zwart gaas met synthetische overlays ook in zwart, samen met een witte zoolunit.

Bijgewerkt met een slanker en lichter gevoel kreeg de klassieke Adidas Equipment Wit Opruiming een belangrijke moderne upgrade met dit jaar de release van de 'Advanced' constructie. Strippen van het silhouet naar zijn essentieel met een mesh-based bovenkant, de EQT-runner van de huidige marsjes in deze herfst met een indrukwekkende nieuwe set colorways. Opgemerkt door de opvallende rode / zwarte / grijze kleurweg, wordt de EQT Support ADV ook verkrijgbaar in de tonale zwarte, olijf- en grijze / zwarte combo. Eerst kwam de adidas EQT Support bijgewerkt met Boost cushioning, maar nu Het script wordt omgeslagen. Deze keer krijgt de klassieke adidasloper het traditionele gereedschap met een aangepaste Primeknit-constructie bovenaan. De slanke nieuwe Primeknit-versie van de EQT Support krijgt nu zijn meest stijlvolle look, met de populaire 'Triple White' look voor een schone en perfecte sneaker optie om je zomer af te ronden.

Views: 12

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2018   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service