adidas geeft Boost weg om hun retro modellen sneller dan Oprah is gifting auto's aan haar in-studio publiek. De adidas EQT lijn werd bloeiende met Boost voor een paar seizoenen nu, en de Adidas EQT lage prijzen
Ondersteuning 93/16 is één van de meest opmerkelijke verwezenlijkingen van het lopende adidas EQT x Boost line-up te komen. Nu twee eenvoudige monochromatische nietjes zal aankomen bij retailers in de nabije toekomst. Zwart en wit opties voorzien van suède en mesh aan de bovenkant, origineel lint branding op de zijpanelen en een full-length Boost kussen systeem om een ​​luxueus comfort toe te voegen.

Nu een steunpilaar in de adidas retro lijn lijkt te vallen in zoveel nieuwe kleurstellingen als klassiekers zoals de Superstar en Stan Smith, de Adidas EQT Bestellen Kopen Running Ondersteuning is blijkbaar hier te blijven voor de lange termijn. Het laatste nummer is dit schone "Wit" look gebouwd in premium leer, suède en mesh. de tonale off-white bovenste zorgt voor de perfecte nazomer retro runner te voegen aan uw rotatie, die je nu kunt doen door het oppakken van een paar bij fijnere Adidas Originals retailers zoals Sneaker Politics.

adidas Originals is het verkrijgen van een veel gezonde impuls met nieuwe sneaker releases die lijken te vallen elke week. Na de AlphaBOUNCE debuteerde voor een super-redelijke $ 100, adidas is klaar om de uitrol van de Adidas EQT Goedkope echte Ondersteuning ADV - een bijgewerkte versie van de klassieke EQT Ondersteuning running sneaker dat mesh bovendeel, lichtgewicht panelen, en een opnieuw ontworpen tussenzool beschikt. Natuurlijk, de lead kleurstellingen die iedereen zal schieten voor een "Triple White" en "Triple Black" stijl, dus zonder meer.

De heropleving van Adidas EQT SUPPORT ADV Online Kopen heeft gezien een aantal iconische silhouetten de jaren '90 afdruk terugkeren evenals vernieuwde stijlen met een moderne, strakke afwerking zoals de adidas EQT Ondersteuning ADV tot wasdom komen. Het paar slaagt erin om de handtekening lint branding op het zijpaneel terug te brengen, terwijl het herdefiniëren van EQT klassieker met een afgeslankt hak kooi en buitenzool voor een ongedwongen levensstijl geneigd doel. Na het krijgen van een preview van de "Triple White" pair perfect voor de zomer, weet je een contrasterende "Triple Black" pair moest worden op de weg.

adidas blijft ongelooflijke levensstijl aanbod buiten het domein van Primeknit en Boost uit te zetten, en een groot deel daarvan heeft te maken met de heropname en remixen van hun iconische adidas Equipment lijn. De laatste nieuwe kijk op een oude klassieker is dit geheel witte adidas EQT Ondersteuning ADV perfect voor de dreigende Summer 2016 seizoen. Het duo debuteerde als de adidas EQT 91-16 een paar weken terug, maar is sindsdien ondergaan een naamswijziging volgens de Duitse retailer Asphalt Gold. Een afgeslankte EQT kooi geïnspireerd door de panelen te vinden op het verleden Adidas EQT COOL Grijs Bestellen goedkoop aanbod overlays een ademende witte spiraalbodem terwijl de traditionele lint branding stakingen door de zijpanelen in een bijpassende kleur.

Views: 11

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2020   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service