Schaatser Dennis Goedkope Adidas Busenitz heeft samengewerkt met Adidas Skateboarding om zijn handtekeningschoen, de adidas Busenitz, te creëren. De ontwerpers bij adidas hebben een schoen gemaakt die ideaal is voor skate en gewend is voor Busenitz zelf. Geïnspireerd door zijn favoriete voetbalklap, de Copa Mundial en andere voetbalschoenen, zoals de Samba, combineert het ontwerp van de schoen elementen uit de klitten en combineert skateboard-esthetiek om een ​​schoen te maken die is gebouwd voor topprestaties. De adidas Busenitz is sportief in diverse materialen om een ​​verscheidenheid aan ontwerp te geven voor de consument om te kiezen. De klassieke schaatsschoen van adidas wordt geleverd met een tonale Vachetta Tan leren bovenkant met reliëf branding op de zijpanelen en de voetbal-geïnspireerde tong.

Kan ik niet genoeg krijgen van de Adidas Busenitz Goedkoop? Kijk eens naar deze schone nieuwe kleurweg in een soepele constructie. Scherp contrast en een vintage zonnekleur zorgen ervoor dat dit een favoriete favoriet is. De adidas Busenitz begint met een zachte suède bovenkant gedaan in een Royal Blue-esque kleurweg. De tonale uitstraling van de bovenkant wordt sterk onderschreven door de Scarlet Red hits die op de Three Stripes-branding op de zijpanelen staan. Een klassieke aanraking aan de schoen toevoegen is de zoolrubberzool die hieronder wordt gezien. Gouden gekleurde branding, een Black tongue tag en een White hiel tab en voering rond de look van de schoen. De schoen begint met een witte leren bovenkant met zwarte adidas branding hits die verschijnen op de zijpanelen en de tong van de schoen.

Na de beperkte editie "Scheinfeld" wordt de Adidas Busenitz Rood Nederland teruggebracht in een andere nieuwe kleurenweg voor dit winterseizoen. Een opvallende favoriet is de klassieke sneaker in een overwegend grijze tint. Gemaakt van pluche suède, wordt de gladde compositie ook gesignaleerd door een miniatuurzwarte ploeter die over het geheel uitstrekt, waardoor het karakter van het ontwerp in zijn geheel wordt toegevoegd. Verdere accentueerd door hits van White op het hielblad, handtekening drie streep branding en volledige rubberen zoolunit, subtiele metallic zilveren hits worden bewezen door branding op de vamp. De alledaagse adidas Busenitz Pure Boost Pro combineert de Busenitz Pro met de Pure Boost om een ​​gloednieuw silhouet te creëren.

Er is een nieuwe kleurweg van de Adidas Busenitz Zwart Kopen die deze maand vrijkomt, aangezien adidas met Undefeated is samengevoegd om het schaatsilhouet een militaire geïnspireerde look te geven. Maar als collabs niet echt jouw ding zijn, zijn er altijd meer opties. Een van deze opties omvat dit paar dat je hierboven ziet die een overwegend zwarte suede bovenkant bevat met ijsgroen waarin je landt op de tong, hiel en de omtrek van de drie Strips branding. Er is ook een donkere rubberrubbermidsool / buitenzool toegevoegd om de dingen af ​​te maken. Kaal het "Groenteslang" of "Vachetta Tan" of wat je maar wilt, maar de natuurlijke tan leer look is zeker nu in de sneaker wereld, nu zelfs Verhuist naar de prestatie-skate-markt met deze nieuwe premium-editie van de adidas Busenitz Pro.

De Adidas Busenitz Grijs Bestellen is een voetbal-savvy model dat voor de adidas Skateboarding's release leisteen is herbevestigd, maar vandaag krijg je een kijkje op een paar referenties van een van de grootste voetbalevenementen in Europa - de Euro Cup. Een schone, witte lederen bovenkant ziet traditionele branding eenvoudig, maar heeft een nieuwe technologie, zoals een GeoFit kussensysteem en een rubberen zool van de zool van de rubberzool om de grip te verbeteren voor zowel levensstijl als schaatsen. Als u zich herinnert, heeft een omgekeerde paar met een premium zwarte basis een paar zomers geleden voor het wereldkampioenschap uitgebracht, dus het is alleen goed dat de Busenitz opnieuw in de toernooien seizoen in Europa slaat. De witte en zwarte combinatie brengt zeker de herinneringen van de klassieke Superstar tot goede maat.

Views: 16

Comment

You need to be a member of SMS Students, Alumni and Friends Foundation to add comments!

Join SMS Students, Alumni and Friends Foundation

© 2020   Created by Fountainhead.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service